ΧΑΛΙΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΜΟΚΕΤΕΣ - ΔΡΑΜΑ - ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΡΟΛΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 1,30μΧ60μ

Διάφανο τραπεζομάντηλο με χρωματιστό σχέδιο σε ρολό. Το ύψος του ρολού είναι 1,30μ. Πρακτικό και εξυπηρετικό τραπεζομάντηλο που καθαρίζεται πανεύκολα. Επίσης είναι όμορφα χρωματισμένο σε δύο σχέδια. Μαλακό και καθαρό υλικό, σε πάρα πολύ καλή τιμή.

 
ΡΟΛΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 1,40μΧ30μ

Διάφανο τραπεζομάντηλο με χρωματιστό σχέδιο σε ρολό. Το ύψος του ρολού είναι 1,40μ. Πρακτικό και εξυπηρετικό τραπεζομάντηλο που καθαρίζεται πανεύκολα. Επίσης είναι όμορφα χρωματισμένο σε διάφορα σχέδια. Μαλακό και καθαρό υλικό,σε καλή τιμή.

 
ΡΟΛΟ ΜΟΥΣΑΜΑΣ ''STAR-LINE''

Τραπεζομάντηλο μουσαμάς με το μέτρο. Μουσαμάς με χοντρή φανέλα από κάτω, σε όμορφα σχέδια και χρώματα. Ασφαλώς διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας υλικών. Τα σχέδια που παραθέτονται εδώ είναι ενδεικτικά.

 
ΡΟΛΟ ΜΟΥΣΑΜΑΣ ''SUNLINE''

Τραπεζομάντηλο μουσαμάς με το μέτρο. Οικονομική κατηγορία μουσαμά, σε όμορφα σχέδια και χρώματα. Φυσικά διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας υλικών. Τα σχέδια που παραθέτονται εδώ είναι ενδεικτικά. Το 1,60μ ύψος είναι στρόγγυλο και κόβεται σε τεμάχιο.

 
ΡΟΛΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ''ΣΠΕΣΙΑΛ''

Τραπεζομάντηλο πλαστικό με το μέτρο. Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Φυσικά διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας υλικών. Τα σχέδια που παραθέτονται εδώ είναι ενδεικτικά.

 
ΡΟΛΟ ΜΟΥΣΑΜΑΣ ''ΦΑΝΤΑΣΙΑ''

Τραπεζομάντηλο μουσαμάς με το μέτρο. Βαρύ αλλά και μαλακό πλαστικό που ''κάθεται'' πολύ εύκολα στο τραπέζι. Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας υλικών που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τεράστια ποικιλία σχεδίων με καρό, μονόχρωμα, εμπριμέ, μοντέρν [...]